loading.gif
mobile-banner-bg

Şehit Yakını, Gazi ve Yetimler ile İftar Bereketini Paylaşıyoruz

Şehit Yakını, Gazi ve Yetimler ile İftar Bereketini Paylaşıyoruz
17 Temmuz 2023 - Pazartesi

İl Sosyal Politikalar Başkanlığı İlçe Şehit, Gazi ve Yetim Komisyonlarımız vasıtasıyla ilçelerde ikamet eden şehit yakını, gaziler ve yetim ailelerini ilçe iftar programlarında misafir ederek Ramazan Ayının bereketini paylaşıyoruz.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin talimatları ile iki yıl önce Sosyal Politikalar çatısı altında kurulan “Şehit, Gazi ve Yetim Komisyonu” tarafından her yıl geleneksel hale getirilen iftar programlarına bu yıl da devam ediliyor. Bir hilal uğruna toprağı kanıyla sulayan ve toprak parçasını bizlere vatan kılan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz ile yetim-öksüz yavrularımızla buluşmaya devam ediyoruz. Özellikle AK Parti hükümetleri döneminde şehit yakınları, gaziler ve yetim-öksüzlerin ihtiyacına yönelik hayata geçirilen ve bu minvalde birçok batılı ülkeyi imrendirecek mahiyette olan sosyal imkân ve olanaklar ile ailelerimize hak ettikleri itibarı ve desteği sağlıyoruz. 

Devletimizin AK Parti hükümetleri eliyle sunduğu bu takdire şayan desteklerinin dışında manevi açıdan da bir boşluk oluşmaması adına iki yıldır sahada önemli çalışmalara imza atan ve büyük bir boşluğu dolduran ŞKM Komisyonlarımız ise sürekli, sağlıklı ve kalıcı ilişkiyi/iletişimi şiar edinerek şehit yakını, gazi ve yetim-öksüz yavrularımızı yalnız bırakmıyor.