loading.gif
mobile-banner-bg

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE İFTAR HEYECANI

...
21 Temmuz 2012 - Cumartesi

Sancaktepe Belediyesi’nin hazırlamış olduğu ramazan programı ile her mahallede iftar coşkusu yaşanmaya başlandı.

 Sancaktepe Belediyesi’nin hazırlamış olduğu ramazan programı ile her mahallede iftar coşkusu yaşanmaya başlandı. Ramazan süresince 20 program şeklinde düzenlenen iftar sofraları ve şenlikler, ramazanın manevi havasını her mahalleye taşımaya devam edecek.

Sancaktepe Belediyesi, her mahallede, sokak ve caddeye kuracağı sofralarla halkla beraber olacak. Böylece, her mahalleli hemen evinin yakınında kurulan iftar sofralarında orucunu açabilme imkânına kavuşacak.

İlki Yunus Emre Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programına mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. İftar saatlerine yakın masalarda yerlerini alan Yunus Emre Mahallesi sakinleri, ezanı heyecanla beklerken, okunan ilahiler orucun güzelliğini ruhlarında hissettirdi

21 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilen iftar programına Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.İftarın  ardından çeşitli etkinliklerle programa devam edildi.