loading.gif
mobile-banner-bg

SANCAKTEPE'DE SÜNNET ŞÖLENİ COŞKUSU

...
30 Haziran 2012 - Cumartesi

Sancaktepe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen sünnet şöleni kapsamında Sancaktepeli çocuklar sünnet edildi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen sünnet şöleni kapsamında Sancaktepeli çocuklar sünnet edildi. Sancaktepe'nin gelenekselleşen şölenlerinden biri olan Sünnet Şöleni, 30 Haziran Cumartesi Günü Sarıgazi Stadı'nda yoğun katılımve büyük bir coşkuyla  gerçekleştirildi.

Belediyemizin düzenlemiş olduğu sünnet şölenine Belediye Başkanımız İsmail ERDEM, Kaymakamımız Feyzullah ÖZCAN, İdari ve mülki amirlerimiz, Teşkilat mensuplarımız ve çok sayıda kişi katıldı.

Sünnet Şöleni Kapsamında; Hazreti Peygamberimizin sünnetine ve sağlık koşullarına uygun olarak sünnet edilen çocuklar erkekliğe ilk adım atmanın heyecanını yaşadı. Sünnet edilen çocukların ve ailelerinin katıldığı şölene Sancaktepeliler yoğun ilgi gösterdi. İlizyon ve palyaço gösterileri, yarışmalar ve performanslarla renklendirilen Sünnet Şöleni'nde Sancaktepe'nin Halk Oyunları kurslarında eğitim gören minikler de sahne aldı.

Birbirinden güzel etkinliklerin ve animasyon gösterilerinin ardından sahneye çıkan Mustafa Küçük, seslendirdiği türkülerle Sarıgazi Stadı'nı dolduran yüzlerde Sancaktepeliyi coşturdu.