loading.gif
mobile-banner-bg

SANCAKTEPE'DE "SPOR ŞÖLENİ" ÇOŞKUSU

...
29 Haziran 2012 - Cuma

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Spor Şöleni” coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Spor Şöleni”  coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.
Sancaktepe Belediyesi Spor Şöleni, Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem ,Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, İlçe başkan yardımcılarımız, belediye başkan yardımcılarımız,   Sancaktepe Belediyesi Spor Okullarında eğitim gören 13 farklı branştaeğitim gören  sporcularımız ve Sancaktepe halkın katılımlarıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Belediyesi Sarıgazi Stadı’nda gerçekleşen  Spor Şöleni’nin sunumunu ünlü spor spikeri Emre Tilev yaptı. Stadı dolduran Sancaktepelilere unutulmaz bir yaz akşamı yaşatan Spor Şöleni'nin açılış konuşmasını Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptı.ERDEM konuşmasında Sancaktepe Belediyesinin spora ve sporcuya verdiği önem ve destekten bahsetti.  Ayrıca  Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Sancaktepe'nin sporun merkezi olmasını istediklerini ve bu çerçevede tüm Sancaktepeli çocukların sportif faaliyetler yapacakları yeni spor alanlarını ilçeye kazandırmak adına yürütülen çalışmaları anlattı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ardından kürsüye Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan çıktı. Sancaktepe Belediyesi’nin spor yatırımlarından övgü ile bahseden Feyzullah Özcan;  başta Belediye Başkanımız İsmail Erdem olmak üzere tüm belediye çalışanlarına yapılan hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.


Spor Şöleni , Okçuluk, binicilik, masa tenisi, halk oyunları, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tekvando, güreş, karate, wushu, Kickboks branşları olmak üzere on üç farklı branşta Sancaktepe Belediyesi bünyesinde sportif eğitim gören onlarca sporcunun katıldığı Spor Şöleni; sporcuların sergilediği bir birinden güzel sportif gösterilerle devam etti. Sancaktepe Belediyesi Okçuluk Kulübü’nün performansı ile başlayan gösteriler, uzakdoğu sporları öğrencilerinin nefes kesen performansı ile devam etti. Sancaktepe Belediyesi Futbol Okulu öğrencilerinin topla hünerlerini sergilediği Spor Şöleni’nde, Sancaktepe Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de izleyenlerden tam not aldı.

Son olarak Spor Şöleni sevilen sanatçı Orhan Ölmez’in birbirinden güzel şarkılarıyla devam etti. Orhan Ölmez’in şarkılarına eşlik eden Sancaktepeliler unutulmaz bir gün yaşadı.