loading.gif
mobile-banner-bg

SANCAKTEPE’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

...
24 Kasım 2012 - Cumartesi

İlçe teşkilatımız 24 kasım öğretmenler günü münasebetiyle geleceğimizi inşa eden,öğretmenlerimize ziyaret gerçekleştirdi.

Ak  Parti Sancaktepe İlçe Teşkilatımız çok anlamlı bir çalışmaya daha imza attı. İlçe teşkilatımız 24 kasım öğretmenler günü münasebetiyle geleceğimizi inşa eden, bilgili, ahlaklı bir nesil yetiştirilmesinde pay sahibi olan öğretmenlerimize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler ilçe başkanımız başta olmak üzere, oluşturulan  ekipler dahilinde  yaklaşık 200 teşkilat mensubu ile gerçekleştirildi.

Sancaktepe de bulunan devlet okulları,özel okullar,belediye bilgi evleri, ismekler, halk eğitim merkezleri dahil olmak üzere 81 eğitim kuruluşuna ziyaret gerçekleştirildi.Ziyaret kapsamında 2000 e yakın öğretmenimizle hasbihal eden ve bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmayan  ilçe teşkilatımız, öğretmenlerimize karanfil ve çam fidanı hediye ettiler.

Bizler için büyük bir öneme sahip olan öğretmenlerimizin  Öğretmenler Günü ’ nü tekrar kutluyor, yapmış oldukları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.