loading.gif
mobile-banner-bg

SANCAKTEPE’DE KANAAT ÖNDERLERİ BİR ARAYA GELDİ.

...
30 Nisan 2012 - Pazartesi

Ak Parti Sancaktepe İlçe Teşkilatı ilçe kanaat önderleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Ak Parti Sancaktepe  İlçe Teşkilatı ilçe kanaat önderleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıya İlçe kaymakamı Feyzullah ÖZCAN, İlçe Başkanı Azmi EKİNCİ , Belediye Başkanı İsmail ERDEM, İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri,İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları başkanı ve ilçe Kanaat Önderleri katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu Proğrama Belediyemizin yapmış olduğu faaliyetleri içeren bir sunuyla başlandı. Akabinde protokol konuşmaları ile programa devam edildi. Konuşmalarda;

Sancaktepe genelinde yapılan çalışmalardan detaylı bir şekilde bahsedildi. Sancaktepede eğitim,kültür,  sağlık ulaşım noktasında bir çok çalışmalara imza atıldığını,  yeni hastanesiyle, diş sağlığı merkeziyle, yeni yapılan sağlık ocaklarıyla,çok sayıda yapılan eğitim yuvalarıyla, kültürel alanlarıyla ve parklarıyla Sancaktepelilerin   yaşam standartlarının daha yükseldiği vurgulandı. Bu yapılan çalışmalar sayesinde Sancaktepe’nin katma değerinin arttığına işaret edildi. Ayrıca genel anlamda Ak Parti’nin yapmış olduğu devrim niteliğindeki çalışmalara bir kez daha değinildi. AkParti ile Ülkemizin çehresinin değiştiğin vurgusu yapıldı.

Yapılan konuşmaların ardından kanaat önderlerinden bir kısmı belediye başkanımıza ve ilçe başkanımıza  dilek ve temennilerini ilettiler. Kanaat önderlerinin yöneltmiş olduğu  sorular cevaplandırıldıktan sonra İlçe Başkanı Azmi EKİNCİ ,Belediye Başkanı  İsmail ERDEM ve teşkilat mensuplarının davetlileri yolcu etmesiyle program nihayete erdi.