loading.gif
mobile-banner-bg

SANCAKTEPE' YE 2 DEV YATIRIM

...
06 Ocak 2012 - Cuma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ, Sancaktepede Safa Tepesi ve Altgeçit temel atma törenlerine katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ, istanbulun yeni terası safa tepesi Projesi ve Samandıra’daki Altgeçit, Kavşak ve Bağlantı Yolları Uygulama Projesi  temel atma töreni için Sancatepe’deydi.Temel atma merasimleerine halkın ilgisi büyüktü.

İstanbul’un “Şehir Terası” Sancaktepe’ye kuruluyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen Sancaktepe Safa Tepesi Tesis ve Mesire Alanı, eşsiz İstanbul manzarası ve tabi güzellikleri ile ziyaretçilerini ağırlayacak. Başta Sancaktepeliler olmak üzere tüm İstanbulluların hizmetine sunulacak Safa Tepesi Sosyal Tesis ve Piknik Alanı; eğlence mekânlarıyla, piknik alanlarıyla, yeşilliğiyle İstanbul’a yeni bir kimlik kazandırıyor.

Sancaktepe Geleceğin Alt yapısını oluşturuyor. 

Sancaktepe’nin merkezinde trafiğin oldukça yoğun olduğu bir noktada yer alan ve altgeçidin temel atma töreni yapıldı.  Hem yaya, hem araç trafiğini rahatlatacak alt geçti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ve kalabalık halk topluğunun katılımı ile gerçekleştirildi. Samandıra’daki Altgeçit, Kavşak ve Bağlantı Yolları Uygulama Projesi ile bölgedeki trafik yoğunluğu çözülecek.