loading.gif
mobile-banner-bg

SANCAKTEPE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

...
27 Aralık 2012 - Perşembe

Ak Parti Sancaktepe Danışma Meclisi yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

    Ak Parti Sancaktepe Danışma Meclisi yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

    “Yerel Yönetim Gündemli” gerçekleştirilen Danışma Meclisine İstanbul birinci bölge millet vekilimiz Osman BOYRAZ, Ak Parti İstanbul İl Başkan yardımcısı Selim TEMÜRCİ, İlçe Başkanı Azmi EKİNCİ, Belediye Başkanı İsmail ERDEM, üç kademe ilçe yönetimleri, mahalle başkanları, sandık koordinatörleri ve sandık başkanları katıldılar.

    İlçe Danışma Meclisi, Divan Kurulunun programını açıklaması ve gelen telgrafları okumasının ardından  İlçe Başkanının  açılış konuşmasıyla devam etti.

    İlçe Başkanı  Azmi EKİNCİ açılış konuşmasında ; kurulduğu günden bu güne Sancaktepe de Ak Parti belediyeciliği anlayışıyla ilçeyi marka haline getirecek çalışmalara imza atıldığının altını çizdi. İlçede, Belediye Yönetimi ve İlçe Teşkilatı olarak  uyumlu çalışıldığını ve belediyenin yapmış olduğu çalışmaların iyi bir şekilde  seçmene aktarıldığını iletti. Ayrıca İlçe Başkanı EKİNCİ, Danışma meclislerinde anlatılanların daha etkin anlaşılması, unutulmaması ve seçmene daha verimli aktarılması  açısından not alma kültürünün yaygınlaştırılması gerektiğini , böylece çalışmaların daha verimli olacağının altını çizdi. İlçe Başkanı EKİNCİ, Danışma Meclisine yoğun katılım gerçekleştiren katılımcılara teşekkür ettikten sonra konuşmasına son verdi.       

    İlçe Başkanın konuşmasının ardından  katılımcılara yerel çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla kürsüye gelen  Belediye Başkanı İsmail ERDEM kısa bir konuşma ve slayt eşliğinde görsel bir sunum gerçekleştirdi.Görsel sunumun öncesinde yaptığı konuşmada ERDEM, “Bugüne kadar Sancaktepe’de; dertlere derman olan sağlık projeleri,  kent yaşamını canlandıran kültür ve sanat merkezleri, geleceğe ışık tutan bilgi merkezleri, spor başkentine yakışan sportif tesisler ve kente nefes aldıran çevre yatırımları gibi onlarca proje gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek; Sancaktepe nin yapılan ve  yapılacak olan projelerle İstanbul’un dikkat çeken  ilçelerinden biri haline geldiğini belirtti.Belediye Başkanı İsmail ERDEM , konuşmasının ardından gerçekleştirmiş olduğu  sunumda ise yapılan ve yapılacak olan projelerin görsellerini katılımcılarla paylaştı. Müzakereler bölümünde Teşkilat mensuplarının yerel gündemli sorularını yanıtlayan ve dileklerini not alan  Belediye Başkanı ERDEM, yoğun katılımlarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

   Belediye Başkanının konuşmalarının ardından Kürsüye selamlama konuşmalarını yapmak üzere Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı  Selim TEMÜRCİ geldi. TEMÜRCİ konuşmasında;Sancaktepe genelinde belediye ve teşkilat nezdinde halkın refahı adına  her türlü gayretin gösterildiğini  belirterek, halkın güveninin  kazanılmasının her şeyden önemli olduğunu  ve Sancaktepe ailesinin bunu başarıyla gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Daha sonra belediye ve teşkilat mensuplarına şükranlarını ileten TEMÜRCİ, konuşmasını nihayete erdirdi.

    Danışma Meclisine katılan İstanbul Milletvekili Osman BOYRAZ da kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.Konuşmasında; Hükümetimizin yapmış olduğu çalışmaların Türkiye’ yi dünyaya ve Orta doğuya  yön veren bir devlet haline getirdiğini vurguladı.Millet Vekilimiz Osman BOYRAZ ayrıca Ak Parti li Belediyelerin yapmış olduğu hizmetlerin, kendi bölgelerinde ses getirdiğini ve Sancaktepe Belediyesinin Çalışmalarının da takdire şayan olduğunu bildirdi.Ak parti Sancaktepe İlçe Teşkilatına da çalışmalarından dolayı teşekkür eden BOYRAZ konuşmasını böylece sonlandırdı.

   İstanbul Millet Vekilimizin konuşmasının ardından kapanış konuşması için kürsüye gelen İlçe Başkanı Azmi EKİNCİ  toplantının başından sonuna kadar pür dikkat anlatılanları dinleyen  teşkilat mensuplarına teşekkür ederek , danışma meclisini sonlandırdı.