loading.gif
mobile-banner-bg

SANCAKTEPE 10. DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

...
06 Nisan 2012 - Cuma

Sancaktepe Yerel Yönetimler gündemli İlçe Danışma Meclisimiz, teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

    Sancaktepe Yerel Yönetimler gündemli İlçe Danışma Meclisimiz, teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Samandıra Kültür Merkezinde gerçekleşen programa  millet vekillerimiz Mustafa ATAŞ ve Osman BOYRAZ, ilçe başkanımız Azmi EKİNCİ, Belediye Başkanımız İsmail ERDEM, il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe kadın kollarımız, ilçe gençlik kollarımız ,mahalle ve sandık teşkilatlarımız katıldılar.

    Divanın teşekkülü ve gündemin açıklanmasından sonra İlçe Başkanımızın açılış konuşmasıyla toplantımız başladı. Konuşmasında Sancaktepe teşkilatımız ne denli güçlü ve başarılı bir teşkilat olduğunu vurgulayan İlçe Başkanımız teşkilatımızın üye kampanyasında İstanbul birincisi olduğunun müjdesini de verdi. Daha sonra programa belediyemizin faaliyet sunusu ve Belediye Başkanımızın konuşmasıyla devam edildi. Belediye başkanımız konuşmasında belediyemizin yapmış olduğu ve yapmayı planladığı çalışmalara değinirken, Genç Sancaktepe’ nin bölgesinde her alanda  parlayan bir yıldız olduğu vurgusunu da yaptı.Belediye başkanımızın konuşmasının ardından Millet Vekilimiz Mustafa ATAŞ  partimizin yapmış olduğu devrim niteliğindeki çalışmalara değinirken Başbakanımızın ve partimizin gücünü milletten aldığının vurgusunu yaparak, rehavete düşmeden daha fazla çalışılması gerektiğini söyledi.

    Konuşmalar yapıldıktan sonra ilçe genelinde kongreden sonra en fazla üye yapan teşkilatçılarımıza plaketleri takdim edildi. Son olarak Sancaktepe İlçe Teşkilatı Futbol Takımının Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız için hazırladığı formalar takdim edildikten sonra toplantı nihayete erdirildi.