loading.gif
mobile-banner-bg

Bu davanın evvelinde olanlar bizim için değerlidir

...
04 Şubat 2017 - Cumartesi

"Hedef 2023 Buluşmaları" kapsamında yapılan istişare toplantısında, ikinci dönem İl Başkanımız, Ça

YENİ TÜRKİYE’NİN SANCILARI, MİLLETİMİZİN EVET DEMESİYLE BİTECEKTİR

"Hedef 2023 Buluşmaları" kapsamında yapılan istişare toplantısında, ikinci dönem İl Başkanımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve dönemindeki Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya geldik.

Ev sahipliğini İl Başkanımız Dr. Selim Temurci'nin yaptığı toplantıya, İl SKM Başkanımız Ali Rıza Yapar, İl Teşkilat Başkanımız Celal Erdoğan, İl Başkan Yardımcılarımız, İBB Meclisi 1. Başkan Vekilimiz Ahmet Selamet, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldı.

VEFA BİZİM MEDENİYET ANLAYIŞIMIZDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR

AK Parti İstanbul İl Başkanımız Temurci, toplantıda, "Hedef 2023 Buluşmaları"nın önemine değinerek, partinin bu günlere gelmesinde emeği geçenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Başkanımız sözlerini şöyle sürdürdü: “Siz değerli ağabeylerimizle aynı sofrada olmaktan, bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vefa bizim medeniyet anlayışımızda önemli bir yere sahiptir. Bizler bir dava için mücadele veriyoruz. Bu davanın evvelinde olanlar bizim için değerlidir. Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere hedef olarak koyduğu 2023 vizyonuna birlikte yürüyoruz. Bu ‘Hedef 2023’ toplantıların iki amacı vardır. Öncelikle buluşmaktır, kucaklaşmaktır, sarılmaktır ve hedeflere birlikte koşmaktır. İkinci olarak da neleri daha iyi yapabiliriz. Sizlerin kanaatlerini, tavsiyelerinizi dinlemek istiyoruz. Geldiniz, değer kattınız, Allah hepinizden razı olsun”.

‘15 Temmuz gecesi başaramayan hain odaklar durmayacaklar. Onları kesin olarak durdurmanın yolu referandumdan evet çıkmasıdır’ diyerek sözlerini sürdüren İl Başkanımız konuşmasını şöyle tamamladı: “Sonucun evet çıkması, Türk demokrasisini geliştirecektir. Milletin değerleriyle sorunu olan siyaset ve vesayetçiler kesin olarak kaybedeceklerdir. Sadece bir seçime gitmiyoruz. Yeni Türkiye’nin sancıları, milletimizin evet demesiyle bitecektir. İnşallah evet ile birlikte Türk siyaseti yeniden yapılandırma sürecine girecektir. Ülkemizde iktidar olamayan zihniyetlerin sürdürmek istedikleri kutuplaşma da bitecektir. Referandum sadece AK Parti’nin veya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meselesi değildir. Aslında milletin meselesidir. Yarınları düşünen herkesin meselesidir. Bunu herkese ve her kesime çok iyi anlatmalıyız. Bizler sahada şu üç şeyi çok iyi yapmalıyız. Birincisi referandumun devletimiz ve milletimiz için getireceği olumlu gelişmeleri çok iyi anlatmalıyız. İkinci olarak; Türkiye’nin terörle mücadelesine vereceği katkıyı çok iyi anlatmalıyız. Üçüncü olarak; ekonomimize karşı yapılan saldırıların, referandumla biteceğini iyi anlatmalıyız. 15 Temmuz ruhuyla milletimize sarılacağız. Herkes için demokrasi diyerek; milletin değerleriyle sorunu olmayan her kesimle iletişim kurmalıyız”.

TÜM SEÇİMLERİN FİNALİNE GİDİYORUZ

Referandumun, AK Parti’nin girdiği tüm seçimlerin finali değerinde olduğunu vurgulayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu da, “Milletin geleceğini şekillendirme noktasında hayati bir referandum sürecine gidiyoruz. Tüm seçimlerin finaline gidiyoruz. Vesayet odakları, kapalı kapılar ardında aldıkları kararlar ile milletin iradesiyle oynayamayacaklar. Bu zihniyetin temsilcileri referanduma ‘hayır’ diyorlar. Millete inanmayanlar, güvenmeyenler referanduma ‘hayır’ diyorlar. CHP’nin siyaseti ve demokrasi anlayışı samimiyetsizler üzerine kuruludur. Onlar cumhura zulmettiler. Değerlerini yok saydılar. Milletin medeniyet hedeflerine ulaşabilmesinin yolu, sonucun evet çıkmasıyla açılacaktır. Evet ile birlikte 15 yıldır süren, devam eden hizmetlerimizin kalıcı hale gelmesini sağlayacağız. Milletin iradesini merkeze almayan sistem sorunu çözülecektir. Evet ile birlikte, mazlum ve mağdur milletlerin yanında duran Türkiye’nin daha da güçlenmesini sağlayacağız. Çünkü onların gözü Türkiye’dedir. Balkanlar’da, Ortadoğu’da ‘Türkiye güçlüyse biz de burada güçlüyüz’ diyorlar. Sorumluluğuz sadece 80 milyona değil, tüm ümmet coğrafyasınadır. Dünya beşten büyüktür diyen, kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için çalışacağız. Evet ile birlikte, Cumhur ile Cumhuriyetin; Cumhur ile Cumhurbaşkanın kucaklaştığı bir sistemi tesis edeceğiz” dedi.

Katılımcıların da görüşlerini ifade ettiği toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

04.02.2017