loading.gif
mobile-banner-bg

BİRLİK İÇİNDE SANCAKTEPE

...
16 Kasım 2014 - Pazar

Birlik içinde Sancaktepe , Birlik içinde YENİ TÜRKİYE sloganıya Sancaktepe 3. olağan kongresi gerçekleştirildi.

     AK Parti Sancaktepe 3. Olağan İlçe Kongresi, Birlik içinde Sancaktepe , Birlik içinde YENİ TÜRKİYE sloganıya Mustafa Öncel Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

    15 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen kongreye Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı, İl Başkanımız Aziz Babuşçu, çok sayıda Mİllet vekilleri, Belediye Başkanı İsmail Erdem, Bir önceki İlçe Başkanı Azmi Ekinci, delegeler ve üyeler katılım sağladı. 

    Divan Başkanlığını İl Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Cin’in yaptığı kongre de spor kompleksi hınca hınç doldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra kongre başladı. 

     Kongrede açılış konuşması yapan Azmi Ekinci  Sancaktepe de bu zamana kadar olan birlik beraberliğin bundan sonra güçlenerek devam edeceğini vurgulayarak,bu zamana kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

     Kongrede Azmi Ekinci den sonra selamlama konuşması yapan İl başkanımız Aziz Babuşcu AkParti Sancaktepe ilçe Kongresini bayram havasında başladığının altını çizerek Azmi Ekinci ye Teşkilat sancağını zaferden zafere taşıdığı ve başarılı bir ilçe başkanlığı süreci yönettiği için teşekkür etti.

     Kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye başkanımız İsmail Erdem, Sancaktepe nin yıldızı parlayan bir kent haline gelmesi sürecinde sürekli omuz omuza yürüdüğünü belirttiği Azmi Ekinci ye ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

      Kongrede teşkilat mensuplarına seslenen Milli Eğitim bakanımız Nabi Avcı ise Ak Parti Teşkilatlarının başta eğitim olmak üzere her alanda başarılara imza attığını belirterek,Ak Parti hükümetinin millet için yaptığı yatırımlarla her seçimde milletin teveccühünü kazandığının altını çizdi.

      Kongre tüm teşkilatın desteklediği Adil Kandemir in tek aday olarak divana yönetim listesini sunmasıyla devam etti.

      Başka adayın çıkmadığı kongrede oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan Adil Kandemir İlçe Başkanı seçildi.

      Bir Teşekkür Konuşması yapan İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sancaktepe de Ak Parti Sancağının daha yukarılara taşınacağının sözünü verdi. Katılımcıların hatıra fotoğrafı çekinmesiyle kongre sona erdi.