loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISI SANCAKTEPE''DE YAPILDI.

...
01 Şubat 2012 - Çarşamba

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantımız Sancaktepe ilçemizde yapıldı. Toplantı gündemini Sancaktepe il ile ilgili bilgilendirme,devam eden kongre süreci, teşkilat çalışmaları ve Türkiye’nin gündemini belirleyen siyasi gelişmeler oluştur

İl Başkan Yardımcımız Abdullah Güler’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Sancaktepe İlçe Başkanımız Azmi Ekinci, ilçede yaşanan gelişmeler, seçim sonuçları, seçmen yapısı ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem ise, sunum eşliğinde ilçede yapılan belediye çalışmaları ve yapılacak projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanımız Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul teşkilatının büyük bir aile olduğunu belirterek, “Yönetim Kurulu Toplantılarımızı ilçelere taşıyarak, bu büyük ailenin bütün fertleriyle bir araya gelme, konuşma ve karşılıklı fikir alışverişi yapma şansı buluyoruz ve bundan oldukça faydalanıyoruz.” dedi.

AK Parti yerel yönetim anlayışının İstanbul’un bütün ilçelerinde hizmet etmesi gerektiğini beliten İl Başkanımız, “Sancatepe’de hem çok başarılı bir teşkilatımız hem de büyük işler yapan bir belediyemiz var. Sancaktepe AK Parti hizmet anlayışıyla muhteşem eserler kazandı. Bu güzelliklerin devamı için Sancaktepe teşkilatımızın, yeni seçilen arkadaşlarımızın da enerjisini alarak daha çok çalışması gerekiyor. AK Parti yerel yönetim anlayışının buralarda kalıcı olması herhangi bir siyai partinin seçim kazanmasından çok daha önemlidir.Bu ilçelerin yerel yönetimini başka partilerin eline bırakmak bizim için ağır bir vebal olacaktır. İlçe kongrelerini yaptığımız Kadıköy ve Ataşehir gibi yerlerde sağlıklı bir toplantı, kongre yapacak salon bulmakta zorlanıyoruz. Eğer buralarda AK Parti’li belediyeler görev yapıyor olsaydı; oralarda yaşayan insanlarımız da daha güzel, daha kaliteli bir hayat standartına kavuşmuş olacaklardı. Bu ilçeleri de AK Parti yerel yönetim anlayışıyla tanıştırmak milletimize borcumuzdur. Bunu gerçekleştirmek için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.